About me

Heleen van vegan blog green with coffee

Hi lieve lezer, welkom op mijn blog!

Ik ben Heleen, 26 jaar en owner van Green with Coffee. Een keer in de zoveel tijd knal ik hier iets online wat te maken heeft met plantaardig eten, veganistische levensstijl of koffie. Sinds 1 augustus 2016 eet ik 100% plantaardig en probeer ik zoveel mogelijk veganistisch te leven. Lees hier meer over mijn vegan stap of hoe het mij so far bevalt.

Omdat ik schrijven erg leuk vind, eten mijn favo hobby is en ik groen / vegan / duurzaamheid enzovoort de wereld in wil helpen, ben ik Green with Coffee gestart. Waarom de “coffee” vraag je jezelf af? Mijn verslaving en passie. Naast dat ik het onwijs lekker vind, vind ik alles van koffie interessant. Someday heb ik mijn eigen koffietent! Uiteraard duik ik ook in de duurzaamheid van koffie.

Zin om te lezen en behoefte aan inspiratie? Check mijn receptjes, koffie blogs of food hotspots en stalk me vooral ook via Instagram, Facebook of Twitter als je op de hoogte wilt blijven en voor meer brain dumps.

Veel liefs ♥ ♥♥

Heleen


Vragen over of tips voor een groener leven? Of wil je gewoon iets anders delen? Een berichtje is altijd welkom. Stuur hier een berichtje : )

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave